Tarmo triathlon 2022 vaihtoehtoinen ilmoittautumislomake

Vaihtoehto 2: Mikäli et halua ilmoittautua SuomiSportilla.voit täyttää alla olevan ilmoittautumislomakkeen ja maksaa osallistumismaksun sähköpostiin tulevan maksuohjeen mukaisesti. Osallistumismaksu pota.fi lomakkeen kautta ilmoittautuneille 39 e. Lomakkeen kutta ei voi hyödyntää alennuskoodeja eikä maksuportaita.

Ilmoittau edullisemmin (35 e) SuomiSportilla. Maksutapoina mm. verkkopankki ja Mobilepay.

Ilmoittautuminen suljetaan 8.7.2022 klo 23.59 tai tätä aiemmin, jos järjestäjä toteaa tilanteen mukaan turvalliseksi katsottavan osallistujamäärän täyttyneen.

Ilmoittautuminen

 

Roskapostisuojaus:

4 kommenttia artikkeliin ”Tarmo triathlon 2022 vaihtoehtoinen ilmoittautumislomake”

 1. Moi taas! Multa jäi viime vuonna väliin kisa sairastumisen takia,ja silloin sovimme että voisin käyttää ilmoittautumisen tänä vuonna,päteekö vielä? Ilpo Kivelä Turun Urheiluliitto

  Vastaa
 2. Ilmoittautuminen lomakkeella ei mene läpi. Tulee virheilmoitus, että kohta muut ehdot ei voi olla tyhjä. Ruutu on kyllä ruksattuna suostumisen merkiksi.

  Vastaa
  • Hei! Kiitos ilmoituksesta. Virhe on korjattu ja ilmoittautuminen toimii jälleen. Ruuduissa ei ole nyt pakollisuutta, mutta huomaathan että hyväksytty ilmoittautuminen vaatii ruudun valinnan.

   Vastaa

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.