JÄSENHALLINTA SIIRTYY Suomisport Seurapalveluun

Päivitetty 7.3.2021 klo 20:45

Arvoisa seuramme jäsen! Uudistathan jäsenyytesi Suomisportissa!

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme Suomisport Seurapalvelun. Suomisport on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu. Sen avulla liikkujamme/jäsenemme hoitavat kätevästi omat sporttiarkensa asiat Suomisportin mobiilisovelluksessa toimihenkilöt pystyvät hallinnoimaan asioita Suomisport Seurapalvelussa! Palvelun avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa.
Jäsenhallinta ja jäsenmaksut hoidetaan jatkossa Suomisport Seurapalvelussa. Seuramme työ helpottuu, tiedottaminen tehostuu ja laskutustyö poistuu. Emme enää lähetä laskuja vaan kukin jäsen pääsee maksamaan jäsenmaksun suoraan Suomisportin mobiilisovelluksessa tai nettisivulla, joissa on tarjolla useita eri maksutapavaihtoehtoja.

 • Suomen Olympiakomitean lajiliitoille jakamat tukirahat määräytyvät todennettujen jäsenmäärien mukaan
 • Suomen Triathlonliiton liittojäsenyydet hankittu SuomiSportista jo 2018 lähtien
 • Suomen Pyöräily tuli mukaan 2021
 • Myös harjoittelumaksujen osto onnistuu SuomiSportin kautta (vain triathlon)
 • Jäsenyydet on uusittava 31.3. mennessä jotta jäsen on oikeutettu lunastamaan mahdollisuuden harjoitusvuoroihin ja harrastamaan lajia Porin Tarmon jäsenenä
 • Hobbydeed jää käyttöön tapahtumailmoittautumisia ja niiden maksujen keräystä varten
 • Jokaisen harrastajan tulee rekisteröityä SuomiSportiin ja hankkia henkilökohtainen Sportti-ID. Tämä vaaditaan jäsenyyksiä ja lisenssejä hankittaessa.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin: https://info.suomisport.fi/kysymykset/

Triathlon (Tämä ohje koskee vain triathlonia!)

Nykyiset ja uudet Porin Tarmon triathlonin harrastajat sekä kilpailuihin osallistuvat liikkujat ostavat seuran jäsenyyden Suomisportista.

 1. Siirry nettiin osoitteeseen suomisport.fi (Koskee vain triathlonia!) tai lataa Suomisportin mobiilisovellus puhelimesi sovelluskaupasta
 2. Syötettyäsi kirjautumisikkunaan puhelinnumerosi ja saatuasi kertakirjautumiskoodin, näet onko sinulla jo Sporttitili. Jos sinulla ei ole tiliä, niin pääset luomaan sen tässä yhteydessä.
 3. Kun olet sisällä, klikkaa “Ostamaan” ja valitse “Jäsenyyden” sekä “Itselleni”.
 4. Kirjoita seuraksi hakukenttään Porin Tarmo Triathlon ja klikkaan sitä
 5. Valitse seuraavaksi sinulle sopiva jäsenyys ja suorita maksu
  • Valittavana ovat liikkujan iästä riippuen A) nuorisojäsenyys, joka sisältää liiton ja seuran jäsenmaksut (yht. 15 e) B) aikuisjäsenyys, joka sisältää liiton ja seuran jäsenmaksut (yht. 40 e) sekä C) aikuisjäsenyys, joka sisältää edellä mainittujen lisäksi harjoittelumaksun 45 e.

Pyöräily ja kuntoilu (Tämä ohje koskee vain pyöräilyä ja kuntoilua!)

Nykyiset Porin Tarmon jäsenet ja uudet jäsenhakemukset:

Aikuiset (31.12.2003 ja sitä ennen syntyneet) pyöräilyn harrastajat ja kilpailijat lähettävät liittymispyynnön Porin Tarmo Pyöräily ja triathlonjaostoon tämän >> linkin << kautta.

Juniorit (1.1.2004 ja sen jälkeen syntyneet) pyöräilyn harrastajat ja kilpailijat lähettävät liittymispyynnön Porin Tarmo Pyöräily ja triathlonjaostoon tämän >> linkin << kautta.

Linkki ohjautuu Suomisportiin. Seuran toimihenkilön on käsiteltävä liittymispyyntö. Suomisportin seurapalvelu lähettää liittymispyynnön hyväksymisen jälkeen liikkujalle jäsenmaksun, joka on 40 euroa vuodelle 2021. Hinta sisältää 20 euroa Porin Tarmo ry jäsenmaksua sekä 20 euroa Suomen Pyöräily ry:n seurakohtaista jäsenmaksua. Seura maksaa Suomen Pyöräily ry:lle vuosittain seurajäsenmaksun könttäsummana.

MITEN LIITYN SEURAN JÄSENEKSI (VIDEO)   

MITEN MAKSAN JÄSENMAKSUN (VIDEO)

Kilpapyöräilyn lisenssi (Tämä ohje koskee vain pyöräilyä!)

Lue ohje Suomen Pyöräilyn verkkosivuilta: https://pyoraily.fi/suomenpyoraily/lisenssit/

Kannatusjäsenet (Tämä ohje ei koske pyöräilyä eikä triathlonia!)

Kannatusjäsen- ja ainaisjäsenmaksuille on avattu oma >> maksulinkki.

Harjoitusmaksu

Harjoitusmaksun voi maksaa Triathlonin seurajäsenyyden oston yhteydessä. Pyöräilijöiden ja kuntoilijoiden harjoitusmaksuille on avattu sama >> maksulinkki kuin kannatusjäsemaksuille.

Sporttiterveisin,
Porin Tarmo ry pyöräily- ja triathlonjaoston psta.
Elias Viitakoski, seurapalvelun pääkäyttäjä