Korvaukset ja niiden anominen

 Asianmukaisesti täytetty kilpailukortti on edellytys osallistumiskulujen korvaamiselle.
Linkki Kilpailukorttiin

Säännöt ja velvoitteet:

  • Satakuntacupin osakilpailuihin ja Satakunnan aluemestaruuskilpailuihin sekä Viikkotempoihin osallistuminen on ilmaista, ilmoittautuminen paikan päällä.
  • Kotimaisiin virallisiiin kansallisiiin kilpailuihin, jotka ovat joko pyöräily- tai triathlonliiton virallisessa kilpailukalenterissa, osallistumisesta korvataan 25,00 €/kilpailu. Loppu jää kilpailijan maksettavaksi.
  • Majoituskorvaus pyöräilyn ja triathlonin SM- ja ISM-kilpailuista on 50,00 € / yö, edellyttäen kuittia yöpymiskuluista.

Perutun kilpailun (DNS) osallistumismaksua ei korvata ilman lääkärintodistusta tai muuta pätevää syytä.

Oman auton käytöstä saa kilometrikorvausta kotimaisista virallisista kansallisista kilpailuista jotka ovat joko pyöräily- tai triathlonliiton virallisessa kilpailukalenterissa. Korvausta ei makseta piirikunnallisista, Satakunta Cupin eikä Satakunnan Mestaruus -kilpailuiden matkoista. Kilometrikorvauksen arvo riippuu siitä mikä summa vuosittain matkakorvauksiin varataan, paljonko siitä maksetaan yöpymiskuluja sekä montako korvausten hakijaa vuosittain on.

HUOM! Puutteellisesti täytettyjä kilpailukortteja ei käsitellä.

Lataa kilpailukortti >> täältä.

Täyttäkää mieluiten sähköisesti ja palautttakaa sähköpostilla rahastonhoitajalle pyoraily.triathlon@pota.fi.

Kilpailukortti on tarkoitettu lisenssipyöräilijöille,-triathlonisteille ja –duathlonisteille. Viimeinen palautuspäivä on vuosittain lokakuun viimeinen päivä eli 31.10.

Matkalasku/ kulukorvaus

Lataa matkalaskulomake >> täältä.

Lähetä täydennetty lomake ja kuittikopiot rahastonhoitajalle pyoraily.triathlon@pota.fi