Korvausten anominen

Majoituskorvaus pyöräilyn ja triathlonin SM- ja ISM-kilpailuista 50,- € / yö, edellyttäen kuittia joka toimitettu kuitattavaksi jaoston puheenjohtajalle.
Oman auton käytöstä saa kilometrikorvausta kotimaisista virallisista kansallisista kilpailuista jotka ovat joko pyöräily- tai triathlonliiton virallisessa kilpailukalenterissa.Korvausta ei makseta piirikunnallisista,Satakunta Cupin eikä Satakunnan Mestaruus kilpailuiden matkoista.
Kilometrikorvauksen arvo riippuu siitä mikä summa vuosittain matkakorvauksiin varataan,paljonko siitä maksetaan ensin yöpymiskuluja sekä montako korvausten hakijaa vuosittain on.
Lisämatkustajasta(kilpailijasta) saa aina lisäkorvausta 1cent/km. Syysvuosikokouksessa päätetään aina seuraavalle vuodelle varattu summa näitä korvauksia varten.

HUOM! 2018 kilpailukorttiin lisättiin kohta, jonne kilpailijan on velvollisuus laatia selvitys menestyksestä, saavutuksista ja merkittävät huomiot valmennuksesta sekä toiveet seuralle harjoittelu- ja kilpailuedellytysten kehittämiselle. Puutteellisesti täytettyjä kilpailukortteja ei käsitellä.

Lataa kilpailukortti >> täältä.

Täyttäkää joko sähköisesti ja palautus sihteerille sähköpostilla elias.viitakoski(at)gmail.com taikka tulostakaa/palautus postilla rahastonhoitajalle osoitteeseen Itätullinkatu 30 C 27, 28100 PORI.
Kilpailukortti tarkoitettu lisenssipyöräilijöille,-triathlonisteille ja –duathlonisteille. Viimeinen palautuspäivä on 14.10.2019.

Matkalasku/ kulukorvaus

Lataa matkalaskulomake >> täältä.

Lähetä täydennetty lomake ja kuittikopiot rahastonhoitajalle elias.viitakoski@gmail.com tai palautus postilla osoitteeseen Itätullinkatu 30 C 27, 28100 PORI..