Korvaukset ja niiden anominen

Jaoston johtokunta hyväksyi tässä esitetyt korvauskäytännöt kokouksessaan 28.2.2024 sillä varauksella, että korvausten määrää ja saajia voidaan rajoittaa jaoston taloustilanteen niin vaatiessa. Johtokunta tekee tästä päätöksen vuosittain kilpailukorttien palautuksen jälkeen perustuen sen hetkiseen vuoden tulosnäkymään.

Kilpailukulut

Asianmukaisesti täytetty kilpailukortti on edellytys osallistumiskulujen korvaamiselle.
Linkki Kilpailukorttiin

Täyttäkää mieluiten sähköisesti ja palautttakaa sähköpostilla rahastonhoitajalle pyoraily.triathlon(at)pota.fi.

Kilpailukortti on tarkoitettu lisenssipyöräilijöille,-triathlonisteille ja –duathlonisteille. Viimeinen palautuspäivä on vuosittain lokakuun viimeinen päivä eli 31.10.

HUOM! Puutteellisesti täytettyjä tai myöhässä lähetettyjä kilpailukortteja ei käsitellä.

Säännöt ja velvoitteet:

  • Satakuntacupin osakilpailuihin ja Satakunnan aluemestaruuskilpailuihin sekä Viikkotempoihin osallistuminen on ilmaista, ilmoittautuminen paikan päällä.
  • Kotimaisiin virallisiiin kansallisiiin kilpailuihin, jotka ovat joko pyöräily- tai triathlonliiton virallisessa kilpailukalenterissa, osallistumisesta korvataan 25,00 €/kilpailu. Loppu jää kilpailijan maksettavaksi.
  • Seura korvaa osallistumismaksut SM- ja ISM-kilpailuihin täysimääräisenä.
  • Majoituskorvaus pyöräilyn ja triathlonin ISM- ja SM-kilpailuista on verovapaa yöpymisraha 15 €

Oman auton käytöstä saa kilometrikorvausta kotimaisista virallisista kansallisista kilpailuista jotka ovat joko pyöräily- tai triathlonliiton virallisessa kilpailukalenterissa. Korvausta ei makseta piirikunnallisista, Satakunta Cupin eikä Satakunnan Mestaruus -kilpailuiden matkoista. Kilometrikorvauksen arvo riippuu siitä mikä summa vuosittain matkakorvauksiin varataan, paljonko siitä maksetaan yöpymiskuluja sekä montako korvausten hakijaa vuosittain on.

Matkalasku/ kulukorvaus

Matkalaskulla korvataan esimerkiksi seuran järjestämien tapahtumien talkoolaisille aiheutuneita kustannuksia. Samaa lomaketta käytetään myös kulukorvausten maksamiseen.

Matkalaskuissa sovelletaan Suomen Pyöräily ry:n käytäntöä maksaa kilometrikorvauksena 50% verohallinnon määrittelemästä korvauksesta. Moottoripyörät, peräkärryt, matkustajat ja muut kululajit huomioidaan verohallinnon ohjeiden mukaan.

Lataa matkalaskulomake >> täältä.

Lähetä täydennetty lomake ja kuittikopiot rahastonhoitajalle pyoraily.triathlon(at)pota.fi