Harjoittelu

Pyöräilijöiden yhteislenkki viikonloppuisin ympäri vuoden ja kesäaikaan joka keskiviikko

Yhteislenkin vakiintunut aika on lauantaisin ja/tai sunnuntaisin kello 10:00 ”kopilta”. Lähtöpaikka on Kuninkaanlahdenkadun sillan puoleisessa päässä olevalta Pekan Parhaat leipomolta (uudemman sillan eteläpäässä, Kuninkaanlahdenkatu 2, Pori). Vieraskirjaa ja Facebookin yhteisöä: ”Porin seudun yhteislenkit”, seuraamalla pysyt melko hyvin perillä näistä ja muista yhteislenkeistä. Lenkeistä sovitaan myös suljetussa Whatsapp ryhmässä ”Lenkit”. Ota yhteyttä ryhmän ylläpitäjään Jyrki Lepistö jos haluat mukaan ryhmään. Kesällä ajetaan maantiepyörillä ja talvella kelistä riippuen maastopyörillä tai gravel/cyclocross-pyörillä.

Keskiviikon kuntolenkit löytyvät seuraavan linkin takaa: Matalan kynnyksen keskiviikon kuntolenkit

Porin kaupungin ja Visit Porin nettisivuilta ja voit tutustua Yyterin ja muun Porin seudun parhaisiin pyöräilyreitteihin. Pori Liikkuu -sovellus on ladattavissa myös älypuhelimiin.

Porin Latu Pyöräily järjestää maastopyörälenkkejä ympäri vuoden. Niistä löytyy tietoa Facebook ryhmästä ”Porin Latu”.

Kesäkauden harjoituksia

Satakymppi viikkotempot: Koiviston Isku ja Porin Tarmo järjestävät kesän aikana noin viisitoista harjoitusaika-ajoa Katinkurussa, joissa kaikille mitataan aika 9,75 km matkalta. Tavoitteena on ajaa matka mahdollisimman lyhyessä ajassa (n. 13 – 20 minuuttia).
Voit osallistua viikkotempoon minkä tyyppisellä pyörällä tahansa. Viikkotempo on hyvä keino seurata oman kunnon kehittymistä. Se ei ole kilpailu.
Tempot ajetaan Pinomäentiellä Lattomerellä kello 18:30 alkaen. Kokoontuminen, lähtö ja maali Katinkurun ampumaradan kohdalla klo 18:00. Katso päivämäärät Kalenterista.

Talvikauden 2023/2024 harjoituksia

Näiden vuorojen osallistumisoikeus edellyttää pyöräily- ja triathlonjaoston jäsenyyttä ja harjoitusmaksun maksamista.

Spinning: Kilpailijoille ja aktiiviharrastajille Ole.fit salilla Noormarkussa. Jäsenalennus 10-kortista 10 euroa. Lisätietoja kysely- ja palautelomakkeen kautta.

Ratapyöräily: Karhuhallissa lauantaisin, tarkasta alla olevasta listasta tai kalenterista vuoro. Tutustu huolella ajoharjoittelua koskevaan sääntöön.

Juoksuratavuoro:  Omatoiminen ratajuoksuvuoro Karhuhallissa yhteistyössä APK-maratoonarien ja Porin Tarmon yleisurheilujoiden kanssa.

Osoite Porin kaupungin varausjärjestelmään: https://timmi.pori.fi/WebTimmi/login.do?loginName=GUESTPORI&password=GUESTPORI

Harjoitusmaksu hoidetaan ilmoittautumalla SuomiSportissa tapahtumaan: Harjoitusmaksu 2024.

Spinnivuorot Ole.fit salilla (ohjattu) vahvistamatta kauelle 2023-2024:

Jyrkin 90 min spinning Ole.fit Noormarkku salilla (Rauhalammintie 1, 29600 Pori) torstaisin klo 18.30-20.

Porin Tarmo pyöräily ja triathlonjaoston jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet saavat 10-kortin hintaan 85 e (norm. 95)

Karhuhallin ajovuoro (omatoiminen) linkki

Karhuhallin juoksuratavuoro (omatoiminen) linkki

Uimahallin uintivuoro (omatoiminen) linkki

Uintivalmennus (ohjattu) erillismaksu!

Ei vahvistettu kaudelle 2023-2024

2 kommenttia artikkeliin ”Harjoittelu”

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.