Lisenssit

Pyöräily

Pyöräilijän pitää hankkia itselleen lisenssi liiton ohjeiden mukaan https://pyoraily.fi/lajit/maantie/kilpailu/luokat-ja-lisenssit/

Triathlon

Kansallisisiin triathlonkilpailuihin osallistuvan Porin Tarmon jäsenen tulee ostaa Suomisportista seurajäsenyys Suomen Triathlonliiton alaiseen seuraan, eli tässä tapauksessa Porin Tarmoon. Seurajäsenyys maksaa 16 e (2019). Seurajäsenyys ei ole lisenssi eikä se ole sama kuin Porin Tarmo ry:n jäsenyys, jota haetaan Tarmon sivuilta www.pota.fi/jasenyys.

>> Lataa Suomisport ohje <<

HUOM! Mikäli sinulla on jo tunnus Sporttitunnus, voit kirjautua Suomisportiin pelkällä puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Jos olet unohtanut millä puhelinnumerolla olet kirjautunut tai numerosi on vaihtunut, olethan yhteydessä jaoston sihteeriin.

Triathlonistin pitää hoitaa itselleen lisenssi liiton ohjeiden mukaan, mikäli aikoo kilpailla kansainvälisissä kilpailuissa, kuten Ironman-sarja, Challenge-sarja, ITU-tai ETU-cup tmv. ulkomaiset kilpailut.https://www.triathlon.fi/harrastajalle/lisenssit/

Vakuutus

Triathlonisti voi hankkia Suomisportin kautta myös Sporttiturva-vakuutuksen. Huom! Vakuutus ostetaan samasta paikasta kuin lisenssit. Vakuutuksen myöntäjä OP Vakuutus Oy.