Lisenssit

Pyöräily

Pyöräilijän pitää hankkia itselleen lisenssi liiton ohjeiden mukaan https://pyoraily.fi/lajit/maantie/kilpailu/luokat-ja-lisenssit/

Triathlon

Kansallisisiin triathlonkilpailuihin osallistuvan Porin Tarmon jäsenen tulee ostaa Suomisportista Suomen Triathlonliiton liittojäsenyys. Liittojäsenyys maksaa vuonna 2020 aikuisjäseneltä 20 e ja juniorijäseneltä 10 e. Liittojäsenyys ei ole lisenssi eikä se ole sama kuin Porin Tarmo ry:n jäsenyys, jota haetaan Tarmon sivuilta www.pota.fi/jasenyys.

>> Lataa Suomisport ohje 2020 <<

HUOM! Mikäli sinulla on jo tunnus Sporttitunnus, voit kirjautua Suomisportiin pelkällä puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella.

Triathlonistin pitää hoitaa itselleen lisenssi liiton ohjeiden mukaan, mikäli aikoo kilpailla kansainvälisissä kilpailuissa, kuten Ironman-sarja, Challenge-sarja, ITU-tai ETU-cup tmv. ulkomaiset kilpailut. Lisätietoja kansainvälisestä lisenssistä löydät Triathlonliiton sivulta kohdasta Kansainvälinen kilpailutoiminta.

Vakuutus

Triathlonisti voi hankkia Suomisportin kautta myös Sporttiturva-vakuutuksen. Huom! Vakuutus ostetaan samasta paikasta kuin lisenssit. Vakuutuksen myöntäjä OP Vakuutus Oy.