Seurajäsenyysohje: Triathlon

Triathlon (Tämä ohje koskee vain triathlonia!)

Nykyiset ja uudet Porin Tarmon triathlonin harrastajat sekä kilpailuihin osallistuvat liikkujat ostavat seuran jäsenyyden Suomisportista. Ainais- ja kunniajäsenten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Aikuiset (31.12.2005 ja sitä ennen syntyneet) triathlonin harrastajat ja kilpailijat lähettävät liittymispyynnön Porin Tarmo Pyöräily ja triathlonjaostoon tämän >> linkin << kautta.

Juniorit (1.1.2006 ja sen jälkeen syntyneet) pyöräilyn harrastajat ja kilpailijat lähettävät liittymispyynnön Porin Tarmo Pyöräily ja triathlonjaostoon tämän >> linkin << kautta.

Ohje:

Linkki ohjautuu Suomisportiin. Seuran toimihenkilön on käsiteltävä liittymispyyntö. Käsittely voi kestää muutaman päivän. Hyväksymisestä ei tule erillistä ilmoitusta. Suomisportin seurapalvelu aktivoi automaattisesti liittymispyynnön hyväksymisen jälkeen liikkujalle jäsenmaksun, joka on 40 euroa vuodelle 2023. Katso Suomisportissa ”Maksut”-välilehti tai valikon kohta Maksut! Hinta sisältää 20 euroa Porin Tarmo ry jäsenmaksua sekä 20 euroa Suomen Triathlonliitto ry:n seurakohtaista jäsenmaksua. Seura maksaa Suomen Triathlonliitto ry:lle vuosittain seurajäsenmaksun könttäsummana. Summa maksetaa tästä osuudesta kertyneistä tuloista.

MITEN LIITYN SEURAN JÄSENEKSI (VIDEO)   

MITEN MAKSAN JÄSENMAKSUN (VIDEO)

Triathlonin lisenssi

Lue lisää: https://www.pota.fi/lisenssit/

Harjoitusmaksu 2023

Osta harjoitusmaksu (20 €) Suomisportista erikseen >> Täältä <<