Tour de Pori ajetaan 10.10.2015 klo 10

Tour de Pori 2015 on kaiken kansan legendaarinen ja megalomaaninen maastopyöräilytapahtuma, jossa voi mennä joko pilke silmäkulmassa maisemia ihaillen, tai verenmaksu suussa ja naama savessa – tai jotain siltä välilltä. Jokaiselle löytyy oma ryhmä.

Ensi lauantaina sitten pärähtää käyntiin Tour de Pori! Tällä hetkellä näyttää siltä, että sää tulee suosimaan tapahtumaa: tulossa on kirkas ja rapsakka syyspäivä. Toimisto ja pukukopit aukeavat Porin Maikkalan edessä klo 9. Huom! Jos käytät pukukoppeja, varaa mukaan 1 euron kolikko, koska kaapin saa halutessaan lukkoon sen avulla. Ja varaa mukaan myös pääsymaksuun tasaraha 5€, eli isoja rahoja emme pysty ottamaan vastaan ainakaan alkuvaiheessa. Pääsymaksu ei koske vetäjiä, eikä niitä jotka ovat hankkineet lahjoituksia tai sponssisopimuksia tapahtumalle. Ilmoitan näille jälkimmäisille asiasta erikseen ja informoin vetäjiä asiasta.

Ilmoittautuminen tulisi olla tehtynä klo 9:45 mennessä, jotta pääsemme liikkeelle ajoissa. Ilmoittautuminen on yksinkertaista: menet ”toimistoon”, joka on pöytä Maikkalan edessä, maksat vitosen ja saat vastineeksi kypärääsi tarran, joka osoittaa että olet maksanut. Tämän jälkeen hankkiudut omaan ryhmääsi, jos se on jo koolla. Ryhmien odotusalueet on merkattu kylteillä.

Noin klo 10 kuulutetaan kaikille yhteinen info ja siitä sitten lähdetään vähitellen ryhmä kerrallaan liikkeelle kuuluttajan ilmoittamassa järjestyksessä. Huom! Jos koet olevasi hyväkuntoinen, sijoitu ryhmän peräpäähän, ja vastaavasti jos epäilet omaa jaksamistasi sijoitu jonon alkupäähän. Jonon alkupäässä on selvästi helpompaa ajaa kuin peräpäässä, koska haitariliikettä ei ole yhtä paljon.

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Onnistunut ryhmän valinta takaa sinulle kivan päivän – ja päinvastoin voi olla edessä Via Dolorosa, jos olet valinnut liian vaikean ryhmän. Epävarmoissa tapauksissa valitse mieluummin se helpompi, kuin vaikeampi vaihtoehto. Ketään ei jätetä metsään, paitsi ajokoiraryhmässä mahdollisesti simahtaneet jätetään virumaan männikköön.

Ryhmien kuvaus löytyy oheisesta kuvasta. Lue se huolella ja kysy tarvittaessa neuvoa ryhmän valinnassa esim. suunnittelemasi ryhmän vetäjältä.

Lämmintä päälle, ravintoa ja nestettä ja rahaa mukaan mahdollista kauppareissua varten (vaihtelee ryhmittäin). Huolla/huollata pyörä ennen ajoa, niin vähennät keskeyttämisen riskiä. Ryhmien taukopaikoista yms voi kyselllä suoraan ryhmien vetäjiltä:

Retki 1: Jari Wiksten ja Tero Kivero
Retki 2: Jyri Kosonen ja Mikko Juhola
Normi: Outi Seppä ja Antti Olenius
Aktiivi 1: Matti Lönnberg ja Mikko Grönroos
Aktiivi 2: Jussi Viljanen ja Erkko Peltomaa
Ajokoira: Taneli Tiirikainen ja Jari Iisakkala
Slow Enska: Jorma Mäkinen ja Petri Sysilahtitdp_2015_reitit
Women Only: Johanna Huhtapelto ja Elle Porri
Fatbike: Tomi Leppänen ja Sami Ansaharju

Viitteellinen aikataulu:

8:00 Toimiston rakentaminen yms alkaa
9:00 Toimisto aukeaa Maikkalan pihassa, samoin pesutilat ja sauna vaihtovaatteiden jättämiseksi
9:00 Ilmoittautumisen ja maksujen vastaanottoa, ryhmien valintaa yms
9:45 Aletaan järjestäytyä ryhmiin ryhmäkohtaisia infoja varten
10:00 Yhteinen ja ryhmäkohtainen info
10:10 Ensimmäinen ryhmä lähtee liikkeelle
13:00 Makkarat, pilsnerit, limut ja karkit valmiina tarjottavaksi
13:00 Pyörien pesupaikka valmiina (jos kaupunki hoitanut asian Hymiö smile )
13:30 Ensimmäinen ryhmä saapuu
17:00 Viimeinen ryhmä saapuu
18:00 Tapahtuma päättyy
19:00 Tilat ja alue siivottu, toimisto purettu
Illalla  Jatkot

Tulee hieno päivä!

Tervetuloa!

t: Vetäjät

Jatkot:

Olemme varanneet Porin keskustasta saunatilan, jossa on loistava mahdollisuus kokoontua yhteen kanssapyöräilijöiden kanssa ja kuulla ne parhaat palat TdP varrelta. Tila tarjoaa mahdollisuuden paitsi loistavaan ja samanhenkiseen seuraan, myös mahdollisuuteen saunoa sekä tavallisessa että höyrysaunassa (oma pyyhe mukaan), käväistä poreammeessa ja vilvotella terassilla. Tilaan voi tuoda omat eväät, jolloin järjestäjiä ei tarvitse syyttää huonoista booleista. Hymiö wink
Hinta jatkoille on 10€ ja mukaan mahtuu noin 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Vetäjiä mukaan on ilmoittautunut jo 10. Nyt on siis kiire, ilmoita minulle jos haluat lipun pyöräkauden päätökseen jakamaan huippuhetket polkujen varrelta!
Yksityiskohtia jatkoista kellonaikoineen ja maksutapoineen saa tapahtumapaikalla Women Only ryhmän vetäjältä Elle Porrilta.

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.