Tarmo-triathlon 2022 kilpailukutsu

PAIKKAKUNTA: Pori, Noormarkun urheilukenttä
LÄHTÖPAIKKA : Finpyyntie 1, Pori (Noormarkku).
STARTTI: Sunnuntaina 10.7. klo 13.00. Toimisto aukeaa klo 10.30. Jokaisen kilpailijan on käytävä toimistolla hoitamassa toimistorutiinit. Kilpailu starttaa klo 13.00 uinnilla.
MATKAT JA SARJAT: Kilpasarjat U19T/P, M/N, M/N40 ja M/N50, viesti sekä Kuntosarja M/N; pikamatka 600 m-20,5 km-5,0km. Jokamiessarja (JM) n. 75 m-20,5 km-5,0km.
Huom! Jokamiessarjan uintimatka on noin 75m.
ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT: Ilmoittautuminen SuomiSportissa (35 e) ja nettilomakkeella (39 e). Jälki-ilmoittautuminen kilpailukansliassa urheilukentän katsomossa 40 €. ePassi toimipisteen koodi: 59315
REITTI: Uinti joessa myötävirtaan, pyöräily edestakaisena (peesauskielto) ja juoksu kevyen liikenteen väylällä. Porin Tarmo varaa mahdollisuuden reittimuutoksiin.
SAATTAJAT: Jokamieluokassa osallistujalla saa olla mukanaan yksi saattaja, mutta saattaja ei saa avustaa osallistujaa etenemisssä. Saattajan on pysyteltävä kilpailijan takana koko saattamisen ajan. Rinnakkain ajaminen ja juoksu on kielletty. Saattajalla oltava pyöräilyosuudella huomioliivi. Ilmoittakaa saattajasta kilpailutoimistossa etukäteen.

OHJEET OSALLISTUJALLE

Jokaisen tulee tutustua tähän tiedotteeseen ja sitouduttava noudattamaan sen ehtoja. Olkaa ystävällisiä ja tutustukaa reittikarttaan ennen kilpailua.

Toimintaohjeita ennen kilpailua, sen aikana ja jälkeen löydät; https://www.pota.fi/tarmo-triathlon-2022-yleisohje/

Kilpailuinfo

Pidetään kilpailukeskuksessa klo 12.30.

Kilpailunumero

Pyöräilyssä numeron tulee olla kilpailijan selkäpuolella ja juoksussa edessä. Kilpailutoimiston edessä on saatavilla kuminauhaa ja hakaneuloja numeron kiinnittämistä varten. Kilpailussa käytetään myös käsi- ja jalkanumerointia.

Uinti / T1

Uinnin lähtöpaikka on yläjuoksulla, urheilukentän uimarannalta.

Jokamiesluokan lähtöpaikalle opastus kisapäivänä. Kilpailuajan saamiseksi on uimalakki pidettävä päässä ajanottopisteeseen saakka ja laitettava sen jälkeen sille osoitetulle paikalle. Uinnissa/vaihdossa käytetyt varusteet: märkäpuku, lasit, pyyhe ym. laitetaan muovipussiin, jonka olet saanut toimistosta!!! Säännön noudattamatta jättämisestä aiheutuu sanktio, jonka tuomari määrää. Pussit kuljetetaan urheilukentälle järjestäjän toimesta.

Pyöräily
Pyöräilyn vaihtopaikka/T1 Snällintiellä. Pääset paikalle seuraamalla juoksureitin alkuopasteita ja kääntymällä vasemmalle Snällintielle. Matkaa kilpailukeskuksesta 600m.

Ehjän kypärän ja leukaremmin käyttö on pakollista. Peesaus (edessä ajavan pyöräilijän aiheuttaman tuulenvastuksen kevennyksen hyödyntäminen) on kielletty. Tuomari valvoo peesausta. Peesauksesta 15sek stop-and-go -rangaistus. Pyöräily alkaa päällystetieltä/lankulta. Kääntyy jyrkästi oikealle Vanhan Vaasantien kevyenliikenteenväylälle (ei vielä autotielle!). Noudata alikulussa sekä autotielle siirtyessäsi erityistä varovaisuutta! Pyöräily suoritetaan edestakaisena reittinä. Kääntöpaikka on Laviantiellä loivan mäen päällä. Pyöräily päättyy Finpyyntielle linja-autopysäkin kohdalle, josta talutus urheilukentälle/T2 vaihtoon. Tutustu etukäteen! Ole varovainen ja noudata liikennesääntöjä. Reitin varrella on sivuteitä, joilta voi tulla autoja.

Juoksu

Juoksu edestakaisena reittinä ja kulkee Vanha Vaasantien viereistä kevyenliikenteenväylää. Ennen maaliintuloa kierretään urheilukenttää n. 300m. Varo muuta liikennettä juoksuosuudella, varsinkin alikulkutunnelin kohdalla! Maaliin juostaan rataa pitkin 3/4-kierrosta vastapäivään.

Maalissa

Kilpailun maalialueella saatavilla juomaa. Varaa kuitenkin myös omaa juomaa mukaan.

Muista säilyttää turvavälit myös maalissa ja siirry nopeasti sivummalle jäähdyttelemään.

Muuta

Kilpailussa noudatetaan Suomen Triathlonliiton sääntöjä. Jokaisen on tunnettava kilpailusäännöt. Erityisesti aloittelijoiden kannattaa lukea mm. mitä tarkoitetaan peesaamisella.

Muusiikintoistovälineet kielletty kaikissa sarjoissa!!! Turvallisuuden vuoksi (haittaa mm. liikenteen havainnointia sekä järjestäjien ja muiden osallistujien puheen kuulemista).

Kilpailutoimistossa myynnissä tapahtuman T-paitoja mikäli myynti on mahdollista järjestää turvallisesti ilman jonoja. Hinta 5 e.

Tulokset on luettavissa seuran sivuilta: http://www.pota.fi ja kilpailun Facebook-sivulta.

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.