Hyödynnä jäsenedut ja liity Porin Tarmoon

Jaosto etsii erityisesti triathloniin nuoria jäseniä, joilla on potentiaalia ja tarmoa kasvaa kilpaurheilijaksi. Tunnetko jonkun 11-17 vuotiaan uimarinuorukaisen joka juoksee kovaa ja omaa kestävyyttä ja voimaa pyöräilyyn?

Porin Tarmo on 1959 perustettu maineikas yleisseura jolla on ohjelmassaan neljä jaostoa ja seitsemän urheilulajia. Seura on kautta vuosikymmenien kyennyt kasvattamaan urheilijoita Suomen kärkeen ja edelleen kansainväliselle huipputasolle asti.

Pyöräily- ja triathlon on yli 100 jäsenen jaosto, joka tarjoaa mainioita etuja niin kilpatason urheilijoille, aktiiviharrastajille kuin kuntoilijoille. Jaosto etsii erityisesti triathloniin nuoria jäseniä, joilla on potentiaalia ja tarmoa kasvaa kilpaurheilijaksi. Tunnetko jonkun 11-17 vuotiaan uimarinuorukaisen joka juoksee kovaa ja omaa kestävyyttä ja voimaa pyöräilyyn? Hän voi olla juuri yksi niistä lupauksista joita etsimme. Ota meihin yhteyttä, jos tämä herätti ideoita.

Lue lisää jäseneduistamme ja täytä jäsenhakemus jo tänään. Vanha jäsen: muuttuiko yhteystietosi? Ilmoita muutokset jäsenlomakkeella.

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.