Uintivalmennus

Triathlon- ja pyöräilyjaosto tarjoaa jäsenilleen taas mahdollisuutta kehittää uintitaitojaan huippuvalmennuksessa kevään 2020 aikana. Valmentajana kursseilla toimii tälläkin kertaa Eetu Karvonen, jonka aiemmista kursseista on tullut runsaasti positiivista palautetta kaiken tasoisilta uimareilta. Valmennusryhmät kokoontuvat 5 kertaa, kertaa maalis- huhtikuun aikana 2020.
Tarjolla on kolme eri ryhmää:

TEKNIIKKARYHMÄ (60 min)

Tekniikka -ryhmä sopii aloittelijoille ja jo hieman uintia harrastaneille, ja sen tarkoituksena on opastaa uimaria löytämään oikean uintitekniikan. Tämä ryhmä toimii loistavana pohjana uinninharjoittelua aloittelevalle, ja edesauttaa oikean tekniikan löytämisessä, jotta uinnin harjoittelua on helppo lisätä ilman turhia vaivoja ja vammoja. Ryhmän kurssimaksu sisältää 5 x 1h tekniikkatreenit.

TEKNIIKKA + UINTI -RYHMÄ (60 min)

Tekniikka+uinti -ryhmä on niille jotka ovat jo aiemmin uintitekniikkaa harjoitelleet, ja haluavat nyt päästä uinnissaan askeleen eteenpäin. Tunnin aikana käydään läpi 1-2 uintitekniikan osa-aluetta, ja mietitään miten ne viedään käytännössä uintiin. Uintia tulee tällä tunnilla vähän enemmän kuin pelkällä tekniikkatunnilla, ja se soveltuukin niille uimareille jotka ovat jo aiemmin tekniikkakurssille osallistuneet ja vähän edistyneempiä uimareita. Ryhmän kurssimaksu sisältää 5 x 1h tekniikkatreenit. .

KILPARYHMÄ

Kilpa-ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat maksimoida uintivauhdin kesän kisoihin. Kurssilla uidaan siis reippaasti, ja keskitytään lisäämään uintinopeutta. Optimaalisen lopputuloksen aikaansaamiseksi, kaikille kilparyhmäläisille tehdään huippuvalmentajan räätälöimän, yksilöllisen, uintiohjelman 3 kuukauden jaksolle. Ryhmän kurssimaksu sisältää 5 x 1h treenit sekä 3kk yksilöllisen uintiohjelman.

HINNAT

Tekniikka ja tekniikka+uinti -ryhmät: 85€
Kilparyhmä 220€

Kurssihinnan sisältö on mainittu yllä ryhmäkuvauksien yhteydessä.

Kursseilla on sekä minimi- että maksimiosallistujamäärät. Mikäli minimiosallistujamäärää ei saavuteta, kurssia ei toteuteta. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujan tulee olla Porin Tarmon Pyöräily- ja triathlonjaoston jäsen ja harjoitusmaksu tulee olla maksettuna. Mikäli jäsen- tai harjoitumaksua ei ole maksettu, tulee ne hoitaa uintikurssille ilmoittautumisen yhteydessä (www.pota.fi/jasenyys)

Alustava 2020 aikataulu

  • 15.3. SU
  • 21.3. LA
  • 28.3. LA
  • 5.4. SU
  • 18.4. LA

Tekniikkaryhmä ui lauantaisin kello 14:30-15:30, tekniikka+uinti kello 15:30-16:30 ja kilparyhmä kello 16:30-17:30. Sunnuntaisin järjestys on sama, mutta uinnin ajakohta tuntia aiemmin. HUOM! Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia. Korvaava uintikerta järjestetään tilalle, mutta sen aikataulutuksessa ei ole mahdollista huomioida kurssilaisten omia aikatauluja.

Ilmoittautuminen: Hobbydeed