triathlon valmennus

Pyöräily- ja triathlonjaosto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuutta osallistua triathlonin valmennusryhmään. Ryhmä on suunnattu triathlonia aloitteleville tai sitä hieman harrastaneille henkilöille, jotka kaipaavat harjoitteluun valmentajan tukea ja harjoitusohjelmaa.

Valmentajana ryhmässä toimii Kati Karinharju, joka on itsekin aktiivinen triathlonharrastaja. Kati on liikunta-alan ammattilainen, ja omaa mm. Liikuntatieteiden maisterin tutkinnon ja hän on kouluttautunut myös seuratason triathlonvalmentajaksi.

Ryhmään otetaan maksimissaan 7 osallistujaa, jotka sitoutuvat joko kuuden tai kahdeksan kuukauden harjoitusohjelmaan. Ryhmään osallistumisen vaatimuksena on vuoden 2020 Tarmon Pyöräily- ja triathlonjaoston jäsenyys- ja harjoitusmaksun suorittaminen alla mainittujen valmennusmaksujen lisäksi (jäsenyys- ja harjoitusmaksu veloitetaan tammi-helmikuussa kaikilta jäseniltä).

Valmennuksen sisältö:

  • Alkuhaastattelu valmentajan kanssa
  • 2-3 viikon välein toimitettava vaihtuva harjoitusohjelma
  • Ryhmätreenejä valmentajan kanssa keväällä / kesällä yhteensä 4 kertaa
  • Vähintään 1 kuukausittainen ryhmän yhteistreeni
  • Osallistuminen Tarmo Triathloniin elokuussa

Kahdeksan kuukauden ohjelma alkaa joulukuusta, ja sen kokonaishinta on 280€. Osallistuja sitoutuu ottamaan koko 8kk ohjelman. Hinta veloitetaan kahdessa osassa: ensimmäinen osa (140€) ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen osa (140€) maalis-huhtikuussa.
Kuuden kuukauden ohjelma alkaa helmikuusta, ja sen kokonaishinta on 210€. Osallistuja sitoutuu ottamaan koko 6kk ohjelman. Hinta veloitetaan kahdessa osassa: ensimmäinen osa (105€) ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen osa (105€) maalis-huhtikuussa.

Valmennusohjelmassa hyödynnetään Tarmon yhteistreenejä, eli ryhmä kokoontuu usein esim. tiistain spinningeissä, torstain juoksuvuoroissa, perjantain lihaskuntotunnilla tai lauantain uintivuorossa.
Kesällä puolestaan hyödynnetään pyöräilyn yhteislenkkejä ja viikkotempoja jne.

Ilmoittautuminen Hobbydeedissä: klikkaa tästä