Tarmon uintitekniikkakurssi 2017

Porin Tarmon järjestämä uintitekniikkakurssi on taas täällä! Ilmoittautuminen syksyn 2017 osioon on päättynyt. Syksyllä järjestetään neljä valmennuskertaa ja 2018 jatketaan kuudella kerralla (näistä lisää myöhemmin). Mukaan päästy edellyttää seuran jäsenyyttä ja harjoitusmaksun maksua. Lue lisää seuran jäsenyydestä ja täytä liittymishakemus.

Kurssilaiset jaetaan kahteen tasoryhmään. Taso 1 harjoittelee klo 16.30-17.30 ja taso 2 klo 15.30-16.30. Molempiin ryhmiin mahtuu noin 8 henkeä/ryhmä. Ryhmiä tehdään tarvittaessa lisää, jotta taataan hyvä opetus. Valitse päivämääristä parhaiten itsellesi sopivat. Kurssipäivät valitaan suurimman kysynnän mukaan. Lisätietoa ryhmäjaosta ym. tulee, kun ryhmät saadaan tehtyä.

Valmentajana toimii Porin Uimaseuran päävalmentaja ja Matti Mattssonin henkilökohtainen valmentaja Eetu Karvonen. Eetu on omalla urallaan edustanut Suomea mm. EM-kisoissa yhdeksän kertaa ja on 35-kertainen Suomen mestari rintauinnissa. Lisäksi Eetulla on alemman korkeakoulutason tutkinto liikuntatieteistä ja yliopistotason tutkinto psykologiasta.

Jarno Stenroosin näkemys Eetusta:
”Eetu on mielestäni vähän sellainen pohtija ja tutkijatyyppinen ihminen, joka rakastaa ennen kaikkea uintia. Triathlonisti, jonka lempilaji tuo uinti ei ehkä ole, huomaakin pian kuinka mahtava ja mielenkiintoinen laji uinti on. Eetulla on näkemystä ja kokemusta huippuunsa viritetystä allasuinnista, mutta triathlon- ja aikuisuimareihin hän suhtautuu mielestäni heidän vaatimalla tavalla. Hän näkee ja ymmärtää ihmisen omat vahvuudet ja vie tätä kautta opetusta eteenpäin. Tällä tarkoitan sitä, että käsivedon merkitys on pieni, jos ihminen ei pysy pinnalla. Eetu ei takerru yksityiskohtiin ennen kuin ihminen voi vastaanottaa tarkkaa palautetta. Mielestäni Eetun valmennuksessa on lähtökohtana se, että ihminen on jaloillaan seisova maanisäkäs, joka sitten viedään veteen ja laitetaan makuuasentoon. Triathlonistille on tärkeintä oppia olemaan vedessä kuin kotonaan ja Eetu on oikea mies siihen hommaan. Hän ymmärtää myös psykologian merkityksen urheilussa. Monella triathlonistilla vaikein paikka on avovesi eikä riittävä uintitaito.”

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Kysymyksiä? Ota yhteyttä pyoraily.triathlon(ät)pota.fi

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.