Tarmon kesävaatetilaus auki 28.3.2018 asti

Tarmon seura-asujen toinen tilausmahdollisuus on avattu. Nyt ovat tilausvuorossa kesäajovaatteet, juoksuvaatteet, triathlon- ja tempoasut. Tri-asuista on jälleen saatavilla etuvetoketjulliset mallit. Juoksuvaatteiden materiaali on muuttunut ja on nyt pehmeämpi ja mukavamman tuntuinen. 2-osainen tri-asu on uudistunut ja paita on nyt pidempi sekä siinä on erityinen helma, joka auttaa paitaa pysymään housun päällä. Pyöräilypaidan uusi Smooth-materiaali on hyvin ihonmyötäinen, joten suosittelemme vanhan hyväksi todetun paitamateriaalin valintaa.

Tilaus tehdään osoitteessa http://bioracer.fi/fi/mybioracer/login. Kirjautumistiedot lähetetään jäsenten ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos olet jo rekisteröitynyt, kauppa on heti käytössäsi. Rekisteröityminen on helppoa ja vie vain hetken.

Lisätietoa tuotteista ja apua oikean koon valintaan

Pyöräilyssä Prof-valikoimamme on erittäin sopiva harrastelijoille,RaceProven-valikoimaa suositellaan erityisesti elite-kuskeille, jotka hakevat parhaita vaatteita maantieajoon. Prof ja RaceProven –valikoimien kokologiikka on eri, mikä on tärkeä huomioida sovitusvaatteita valitessa. Pyöräilyvaatteiden on tarkoitus olla ihonmyötäisiä. Ihonmyötäiset vaatteet takaavat hyvän aerodynamiikan ja hyvin istuva vaate tuntuu miellyttävältä ylläsi. Prof ja Race Proven valikoimien vaatteita on sovitettava ajoasennossa, jossa niiden kuuluu tuntua hyvältä. Bioracerin vaatteet vastaavat melko hyvin normaalia vaatemitoitusta eli jos normaalisti kokosi on L/4, niin älä valitse seuravaatteista esim. kokoa 2 (vastaa kokoa S) tai 3 (vastaa kokoa M). Race Proven valikoimassa kuitenkin paita voi olla normaalia kokoluokitustasi yhden koon isompi, kuten vastaavasti myös triathlonvaatteissamme, jotka ovat melko tiukkaa mallia.

Katso tarkemmat koot >> kokotaulukkosivulta

Tuotteiden materiaalit

 • Tempest: Talvipaidoissa- ja housuissa käytetty lämpökangas, jossa on ihoa kylmältä suojaavan ulkokerros. Kangas onvedenkestävä, hengittävä, miellyttävä ja kuivuu nopeasti.
 • Tempest protect: Hieman Tempest-kangasta paksumpi ja joustamattomampi lämpökangas, joka sisältää yhden suojaavan lisäkerroksen. Tämä tekee kankaasta tuulen- ja sateenpitävän. Sopii Suomen olosuhteissa jopa –15–20 asteessa tehtäviin treeneihin.
 • Iceberg: Kevyesti joustava, lämpöä säätelevä kangas, joka hylkii tuulta ja vettä, sekä säilyttää ihon ja kankaan välisen lämpötilan tasaisena. Lämmin ja hengittävä materiaali, jota pyöräilijät voivat käyttää intensiivisessä talviharjoittelussa kylmissä olosuhteissa.
 • Windblock: Tuulenpitävä, ohut kesämateriaali, jota käytetään mm. ajoliivissä ja ajotakissa.
 • Netz: Verkkomainen kangas. Käytetään esim. ajoliivin selkäosassa.
 • Gamex: Hengittävä, lähes tuulenpitävä, erittäin pieneen tilaan sopiva materiaali. Käytetään tuulitakissa, ajoliivissä ja juoksutakissa.
 • Lycra: Suomen olosuhteisiin todella hyvin sopiva, erittäin miellyttävä ja joustava materiaali.
 • Tempo control: Lycraa paksumpi kylmänkelin materiaali, jossa kankaan sisäpuoli on hieman pehmennetty.
 • Sirio: Kaikkiin suuntiin joustava käytännöllinen kangas, joka tuntuu kuin toiselta iholta. Kangas on todella tiukkaan kudottu, mikä takaa hyvän tuen lihaksistolle. Helppo pestä ja nopeasti kuivata. Haju- ja homeresistanssin.
 • Matrix: Bodyfit-paidoissa käytetty kangas. Matrix on suunniteltu mukailemaan kehosi muotoja, mikä lisää kehon aerodynamiikka samalla säilyttäen mukavuuden. Sen hengittävyys ja nopeasti kuivavat ominaisuudet tekevät siitä ideaalinen kesäkeleille.
 • Powereylet: Kevyt kangas, jota käytetään alaosissa ja aeropuvuissamme. Kankaan pienet reiät luovat laajan hengittävän alueen, joten se siirtää kosteuden nopeasti pois iholta. Kankaan
  tiukka kudonta takaa optimaalisen mukavuuden ja hyvän tuen.
 • Airtex: soveltuu parhaiten Suomen kesäolosuhteisiin. Hengittävä ja hieman pehmennetty

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.