TARMO-TRIATHLON 4.8.2019 OSALLISTUJAN OHJEET

PAIKKAKUNTA: Pori, Noormarkun urheilukenttä
LÄHTÖPAIKKA : Finpyyntie 1, Pori (Noormarkku).
STARTTI: Sunnuntaina 4.8. klo 13. Numerolappujen haku ja jälki-ilmoittautuminen klo 10:30. Jokaisen kilpailijan on käytävä toimistolla hoitamassa toimistorutiinit. Itse kisa starttaa klo 13:00 uinnilla.
MATKAT JA SARJAT: Kilpasarjat U19, M/N, M/N40 ja M/N50 sekä Kuntosarja M/N; pikamatka 600 m-20,5 km-5,0km. Jokamiesluokka n. 75 m-20,5 km-5,0km.
Huom! Jokamiessarjan uintimatka on noin 75m.
ILMOITTAUTUMINEN: Jälki-ilmoittautuminen klo 10.30-12 kilpailukansliaan.
OSALLISTUMISMAKSU: ennakkoon 30 € yksilö/JM/viesti. Maksu ohjeen mukaan. Jälki-ilm. 40 €, paikan päällä klo 10.30 alkaen. Porin Tarmon pyöräily- ja triathlonjaoston junioreille (alle 20-vuotiaat) sekä harjoitusmaksun maksaneille yksilökilpailun  osallistumismaksu on 10 €.
PALKINNOT: Tavarapalkintoja. Arvonnat suoritetaan kun kaikki kilpailijat ovat lähteneet matkaan. Arvonnan tulokset nähtävillä kilpailukansliassa.
REITTI: Uinti joessa myötävirtaan, pyöräily edestakaisena (peesauskielto) ja juoksu kevyen liikenteen väylällä. Porin Tarmo varaa mahdollisuuden reittimuutoksiin.
SAATTAJAT: Jokamieluokassa osallistujalla saa olla mukanaan yksi saattaja, mutta saattaja ei saa avustaa osallistujaa etenemään kilpailussa kovempaa. Saattajan on pysyteltävä kilpailijan takana koko saattamisen ajan. Rinnakkain uinti, ajo ja juoksu on kielletty. Ilmoittakaa saattajasta kilpailutoimistossa etukäteen.

OHJEET OSALLISTUJALLE

Jokaisen tulee tutustua tähän tiedotteeseen ja sitouduttava noudattamaan sen ehtoja. Olkaa ystävällisiä ja tutustukaa reittikarttaan ennen kilpailua.

Toimintaohjeita ennen kilpailua, sen aikana ja jälkeen löydät Tarmo Triahtlonin yleisohjeesta.

Kilpailuinfo

Pidetään urheilukentän vaihtoalueen läheisyydessä klo 12.30.

Kilpailunumero

Pyöräilyssä numeron tulee olla kilpailijan selkäpuolella ja juoksussa edessä. Kilpailutoimiston edessä on saatavilla kuminauhaa ja hakaneuloja numeron kiinnittämistä varten. Kilpailussa käytetään myös käsi ja jalkanumerointia.

Uinti / T1

Uinnin lähtöpaikka on yläjuoksulla, urheilukentän uimarannalta.

Jokamiesluokan lähtöpaikalle opastus kisapäivänä. Kilpailuajan saamiseksi on uimalakki pidettävä päässä ajanottopisteeseen saakka ja laitettava sen jälkeen sille osoitetulle paikalle. Uinnissa/vaihdossa käytetyt varusteet: märkäpuku, lasit, pyyhe ym. laitetaan muovipussiin, jonka olet saanut toimistosta!!! Säännön noudattamatta jättämisestä aiheutuu sanktio, jonka tuomari määrää. Pussit kuljetetaan urheilukentälle järjestäjän toimesta.

Pyöräily
Pyöräilyn vaihtopaikka/T1 Snällintiellä. Pääset paikalle seuraamalla juoksureitin alkuopasteita ja kääntymällä vasemmalle Snällintielle. Matkaa kilpailukeskuksesta 600m.

Kypärän käyttö on pakollista ja peesaus (edessä ajavan pyöräilijän tuulenvastuksen hyödyntäminen) on kielletty. Tuomari valvoo peesausta. Peesauksesta 15sek stop-and-go -rangaistus. Pyöräily alkaa päällystetieltä/lankulta. Kääntyy jyrkästi oikealle Vanhan Vaasantien kevyenliikenteenväylälle (ei vielä autotielle!). Noudata alikulussa sekä autotielle siirtyessäsi erityistä varovaisuutta! Pyöräily suoritetaan edestakaisena reittinä. Pyöräily päättyy Finpyyntielle linja-autopysäkin kohdalle, josta talutus urheilukentälle/T2 vaihtoon. Tutustu etukäteen! Ole varovainen ja noudata liikennesääntöjä. Reitin varrella on sivuteitä, joilta voi tulla autoja.

Juoksu

Juoksu edestakaisena reittinä ja kulkee Vanha Vaasantien viereistä kevyenliikenteenväylää. Ennen maaliintuloa kierretään urheilukenttää n. 300m. Varo muuta liikennettä juoksuosuudella, varsinkin alikulkutunnelin kohdalla! Maaliin juostaan rataa pitkin 3/4-kierrosta vastapäivään.

Juomahuolto

Kilpailun maalialueella saatavilla vettä ja mehua.

Lisäksi buffetissa maksua vastaan kahvia, virvokkeita, sämpylää ja pullaa.

Muuta

Kilpailussa noudatetaan Suomen Triathlonliiton sääntöjä. Muusiikintoistovälineet kielletty kaikissa sarjoissa!!! Turvallisuuden vuoksi (haittaa mm. liikenteen havainnointia sekä järjestäjien ja muiden osallistujien puheen kuulemista). Palkintojenjako suoritetaan urheilukentällä heti tulosten valmistuttua.

Kilpailutoimiston kahviossa myynnissä tapahtuman T-paitoja. Hinta 15 e.

Tulokset on luettavissa seuran sivuilta: http://www.pota.fi ja kilpailun Facebook-sivulta.

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.