Tarmo-triathlon 2017

HUOM!
Tapahtuma sopii hyvin myös kuntoilijalIe, koska reitit ovat turvallisia. Jokamiesluokassa uinti on 75 m. Varusteiksi riittää uimapuku, jarrullinen polkupyörä+pyöräilykypärä sekä lenkkarit.

PAIKKAKUNTA, LÄHTÖPAIKKA JA KELLONAIKA: Pori, Noormarkun urheilukenttä, Finpyyntie 1, Pori (Noormarkku). Sunnuntaina 23.7.2017 klo 13. Tapahtuma alkaen klo 10:30 kentän toimistolla urheilukentän kuuluttamossa. Jokaisen kilpailijan on käytävä toimistolla hoitamassa toimistorutiinit. Itse kisa starttaa klo 13:00 uinnilla.
MATKAT JA SARJAT: Kilpasarjat U19, M/N, M/N40 ja M/N50 sekä Kuntosarja M/N; pikamatka 600 m-22 km-4,7km. Jokamiesluokka n. 75 m-22 km-4,7km.
Huom! Jokamiessarjan uintimatka on noin 75m.
ILMOITTAUTUMINEN: 18.7.2017 mennessä täydentämällä ilmoittautumislomake.
Ilmoittautumiseen vaaditaan: nimi, seura (kilpasarjoissa)/yhteisö ja sarja. Ilmoittautumislomakkeen täydennettyäsi saat vahvistuksen sekä maksuohjeet sisältävän viestin välittömästi sähköpostilla. Jälki-ilmoittautuminen klo 12.00 mennessä kilpailukansliaan, joka löytyy katsomon päädystä.
OSALLISTUMISMAKSU: ennakkoon 30 € ja viesti 40 €. Maksu ohjeen mukaan. Jälki-ilm. 40 € ja viesti 50 €, paikan päällä klo 10.30 alkaen.
PALKINNOT: Tavarapalkintoja. Arvonnat suoritetaan kun kaikki kilpailijat ovat lähteneet matkaan. Arvonnan tulokset nähtävillä kilpailukansliassa.
REITTI: Uinti joessa myötävirtaan, pyöräily edestakaisena (peesauskielto) ja juoksu kevyen liikenteen väylällä. Porin Tarmo varaa mahdollisuuden reittimuutoksiin.

OHJEET OSALLISTUJALLE

Jokaisen tulee tutustua tähän tiedotteeseen ja sitouduttava noudattamaan sen ehtoja. Olkaa ystävällisiä ja tutustukaa reittikarttaan ennen kilpailua.

Toimintaohjeita ennen kilpailua, sen aikana ja jälkeen löydät Tarmo Triahtlonin yleisohjeesta. AUKEAA MYÖHEMMIN

Kilpailuinfo

Pidetään urheilukentän vaihtoalueen läheisyydessä klo 12.30.

Kilpailunumero

Pyöräilyssä numeron tulee olla kilpailijan selkäpuolella ja juoksussa edessä. Kilpailutoimiston edessä on saatavilla kuminauhaa ja hakaneuloja numeron kiinnittämistä varten. Kilpailussa käytetään myös käsi ja jalkanumerointia.

Uinti / T1

Uinnin lähtöpaikka on yläjuoksulla, urheilukentän uimarannalta.

Uinti_ja_pyorailyn_alku

Jokamiesluokan lähtöpaikalle opastus kisapäivänä. Kilpailuajan saamiseksi on uimalakki pidettävä päässä ajanottopisteeseen saakka ja laitettava sen jälkeen sille osoitetulle paikalle. Uinnissa/vaihdossa käytetyt varusteet: märkäpuku, lasit, pyyhe ym. laitetaan muovipussiin, jonka olet saanut toimistosta!!! Säännön noudattamatta jättämisestä aiheutuu sanktio, jonka tuomari määrää. Pussit kuljetetaan urheilukentälle järjestäjän toimesta.

Pyöräily
Pyöräilyn vaihtopaikka/T1 Snällintiellä. Pääset paikalle seuraamalla juoksureitin alkuopasteita ja kääntymällä vasemmalle Snällintielle. Matkaa kilpailukeskuksesta 600m.

Kypärän käyttö on pakollista ja peesaus on kielletty. Tuomari valvoo peesausta. Peesauksesta 15sek stop-and-go -rangaistus. Pyöräily alkaa päällystetieltä/lankulta. Kääntyy jyrkästi oikealle Vanhan Vaasantien kevyenliikenteenväylälle. Noudata alikulussa sekä autotielle siirtyessäsi erityistä varovaisuutta! Pyöräily suoritetaan edestakaisena reittinä. Pyöräily päättyy Finpyyntielle linja-autopysäkin kohdalle, josta talutus urheilukentälle/T2 vaihtoon. Tutustu etukäteen! Ole varovainen ja noudata liikennesääntöjä. Reitin varrella on sivuteitä joista voi tulla autoja.

Pyoraily_merkattu

Juoksu

Juoksu  edestakaisena reittinä ja kulkee Vanha Vaasantien viereistä kevyenliikenteenväylää. Ennen maaliintuloa kierretään urheilukenttää n. 300m. Varo muuta liikennettä juoksuosuudella, varsinkin alikulkutunnelin kohdalla!

Juoksu_merkattu

Juomahuolto

Kilpailun maalialueella saatavilla vettä ja mehua.

Lisäksi buffetissa maksua vastaan kahvia, virvokkeita, sämpylää ja pullaa.

Muuta

Kilpailussa noudatetaan Suomen Triathlonliiton sääntöjä. Muusiikintoistovälineet kielletty kaikissa sarjoissa!!! Turvallisuuden vuoksi (haittaa mm. liikenteen havainnointia sekä järjestäjien ja muiden osallistujien puheen kuulemista). Palkintojenjako suoritetaan urheilukentällä heti tulosten valmistuttua.

Tulokset on luettavissa seuran sivuilta: https://www.pota.fi/ja kilpailun Facebook-sivulta.

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.