Seura-asut tilattavissa MyBioracer-verkkokaupasta 28.12.2017 alkaen

Porin Tarmon tutuilla sini-keltaisilla väreillä ja logoilla varustetut laadukkaat Bioracer-ajoasut ovat taas tilattavissa 28.12.2017 alkaen. Tilaus sulkeutuu 9.1.2018. Jokainen sähköpostiosoitteensa ilmoittanut jäsen saa sähköpostiinsa rekisteröitymislinkin verkkokauppaan 28.12.2017 iltapäivän aikana. Jokainen tilaaja tekee itse ja myös maksaa oman tilauksensa suoraan MyBioracer-tilausportaaliin. Maksu tapahtuu joustavasti Klarna-palvelulla. Tuotteiden valmistuttua tilaus toimitetaan maaliskuussa 2018 tilaajakohtaisesti lajiteltuna yhdessä erässä Porin 100A-Sportiin. Tilaajille ilmoitetaan toimitusajankohdan täsmentyessä. Tuotteiden koesovitus on päättyy ja sovitussetti on palautettava 28.12.2017.

Seura-asujen desing on pysynyt samana, mutta tekstiilien materiaaleihin on tullut parannuksia. Ajohousuista on saatavilla napakkaa kangasta olevaa Sirio-mallia. Smooth ajopaita on todella tyylikäs uudella kankaalla oleva paita, jossa silikoninauha vyötäröllä.

Vuoden 2018 triathlon-mallisto ei ole vielä valmistunut, joten jäämme odottamaan sitä ja teemme keväällä vielä uuden tilauksen tri-asuista. Seuralla on varastossa vielä kenkäsuojia, juomapulloja, pipoja, säären- ja käsivarrenlämmittimiä, eli ns. irtolahkeita ja -hihoja, joten ne voit tilata Tarmon nettikaupasta.

MyBioracer-nettitilaustyökalun käytön aloitus

  1. Siirry Porin Tarmolta sähköpostiin saamasi salaisen linkin kautta kirjautumissivuille
  2. Syötä oikealla puolella olevaan ruutuun viestissä saamasi käyttäjätunnus ja klikkaa REKISTERÖINTI
  3. Täytä rekisteröintiin vaaditut tiedot lomakkeelle
  4. Viimeistele klikkaamalla vielä REKISTERÖINTI ja voit aloittaa tuotteiden selaamisen ja tilaamisen.

HUOM! Jatkossa pääset kirjautumaan osoitteessa http://bioracer.fi/fi/mybioracer/login syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Huomaa myös, että nettitilaustyökalun tuotekuvissa ei näy seuran värit, vaikka toimitettaviin tuotteisiin ne tulevat.

Verkkokaupan toimintaan tuotekyselyihin vastaa Rush / Bioracer Suomi Antti Ruotsalainen p. 040 4862 900

Tarmolla asiasta tietävät parhaiten Elias Viitakoski ja Jarno Stenroos.

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.