Porin Tarmon uintivalmennus

Triathlon- ja pyöräilyjaosto tarjoaa jäsenilleen taas mahdollisuutta kehittää uintitaitojaan huippuvalmennuksessa syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana. Valmentajana kursseilla toimii tänäkin vuonna Eetu Karvonen, jonka aiemmista kursseista on tullut runsaasti positiivista palautetta kaiken tasoisilta uimareilta. Valmennusryhmät kokoontuvat 10 kertaa, 5 kertaa syksyllä 2019 ja 5 kertaa keväällä 2020.
Tarjolla on kolme eri ryhmää:

TEKNIIKKARYHMÄ – alkeet (60 min)

Tekniikkakurssin alkeisryhmä soveltuu vapaauintia aloitteleville tai sitä vielä vähän uineille uimareille.

TEKNIIKKARYHMÄ – jatko (60 min)

Tekniikkakurssin jatkoryhmä soveltuu jo aiemmin Eetun tekniikkakursseilla olleille tai runsaasti aiempaa uintikokemusta omaaville uimareille.

TEKNIIKKA & TREENI (90 min)

Treeniryhmä on suunnattu niille uimareille, jotka ovat jo tekniikkaryhmässä aiemmin olleet tai muutoin edistyneitä vapaauinnissa. Yhtäjaksoiset parin-kolmen tonnin uinnit sujuvat tekniikkaryhmäläisiltä ongelmitta ja uinnin harjoittelu on säännöllistä. Tunnin aikana keskitytään kehittämään sekä uintinopeutta että -tekniikkaa ja tunti käytetään pitkälti uiden.

UINTIANALYYSI (2 videointia)

Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta oman uinnin videointiin kurssin alussa ja sen päätyttyä. Eetu palauttaa jokaiselle videon uinnin analyysin kera, jonka perusteella on helpompi lähteä työstämään omaan uintiin parannuksia

HINNAT

Tekniikkaryhmät (alkeis ja jatko) 2 x 85€  (yht. 170€)
Tekniikka&Treeniryhmä 2 x 97,50€  (yht. 195€)
Uintianalyysi (2 videointia + analyysi) 100€

Kurssien hinnat sisältävät 10 valmennuskertaa. Tekniikkaryhmillä yhden kerran pituus on 60 minuuttia ja tekniikka&treeniryhmällä 90 minuuttia.

Kursseilla on sekä minimi- että maksimiosallistujamäärät. Mikäli minimiosallistujamäärää ei saavuteta, kurssia ei toteuteta. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujan tulee olla Porin Tarmon Pyöräily- ja triathlonjaoston jäsen ja harjoitusmaksu tulee olla maksettuna. Mikäli jäsen- tai harjoitumaksua ei ole maksettu, tulee ne hoitaa uintikurssille ilmoittautumisen yhteydessä (www.pota.fi/jasenyys)

Syksyn 2019 aikataulu

  • 19.10. LA
  • 16.11. LA
  • 24.11. SU
  • 8.12. SU
  • 21.12. LA

Kevään 2020 aikataulu

  • 11.1. LA
  • 18.1. LA
  • 1.2. LA
  • 22.2. LA
  • 29.2. LA

Alkeiskurssi ui lauantaisin kello 14-15, jatkokurssi 15-16 ja tekniikka&treeni 16-17:30. Sunnuntaisin järjestys on sama, mutta uinnin ajakohta tuntia aiemmin. HUOM! Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia. Korvaava uintikerta järjestetään tilalle, mutta sen aikataulutuksessa ei ole mahdollista huomioida kurssilaisten omia aikatauluja.

Ilmoittautuminen: Hobbydeed