Ilmoittautuminen

KAUDEN 2019-2020 RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT  

HUOM!

  • Voltti-ryhmään saa ilmoittautua ainoastaan edellisellä kaudella (kevät-syksy tai kesäkurssi) voimistelukoulussa käyneet voimistelijat.

Ryhmät alkavat viikolla 35.

Voimistelukoulun ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
HUOM! Ryhmää ei järjestetä jos ryhmään ei tule tarpeeksi ilmoittautumisia.

HUOM! Kuhunkin ryhmään otetaan vain kyseisen ikäryhmän voimistelijoita, eli 5-vuotias ei voi ilmoittautua 6-8-vuotiaiden ryhmään.

Lapsen ilmoittautuminen ryhmään: 

Rekisteröi ohjelmaan ensin alaikäisen lapsen huoltaja. Huoltaja saa ilmoittautumisjärjestelmän vaatiman salasanan sähköpostitse.

Tämän jälkeen voit kirjautua ilmoittautumisjärjestelmään, käyttäjätunnuksena toimii huoltajan sähköpostiosoite. Rekisteröi liikuntaryhmiin ilmoitettava alaikäinen lapsi alaisuuteesi järjestelmän kohdassa Omat tiedot -> Uuden alikäyttäjän rekisteröityminen.

Ilmoita alaikäisen sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköpostiosoite. Kaikki tiedotteet ja laskut lähetetään tähän osoitteeseen. Rekisteröityäsi alaikäisen voit ilmoittaa hänet haluamaasi liikuntaryhmään.

Aikuisen harrastajan ilmoittautuminen:

Rekisteröidy ja kirjaudu sen jälkeen ilmoittautumisjärjestelmään. Käyttäjätunnus on ilmoittamasi sähköpostiosoite, salasanan saat rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi.

Ilmoittautumispalvelun kohdassa Omat tiedot voit tarvittaessa päivittää yhteystietosi sekä tarkastella laskutietojasi.
Mikäli olet vanha käyttäjä eli olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi, ÄLÄ REKISTERÖIDY UUDELLEEN.

HUOM! PELKKÄ KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMINEN EI RIITÄ TAKAAMAAN PAIKKAA RYHMISSÄ, VAAN JOKAISEN ON ILMOITTAUDUTTAVA ERIKSEEN HALUAMAANSA RYHMÄÄN! 

 JÄSENREKISTERI