Edustusasut

Voimistelupuvut

Kilpa- ja alkeiskilparyhmille tilataan noin kerran vuodessa lyhythihainen harjoituspuku, jota käytetään harjoitusten lisäksi mm. leireillä.  Harjoituksissa saa käyttää myös omia pukuja.

Seuraa edustettaessa kilpailuissa käytetään seuran väreissä olevia virallisia kisapukuja. Kisapukutilaukset tehdään yhteistilauksena tarvittaessa kausien alussa. Pieneksi jääneitä tai tarpeettomiksi jääneitä edustuspukuja olisi hyvä kierrättää eteenpäin kilpaileville voimistelijoille.

Yksityiskohtaisempaa tietoa seuravaatteiden / kilpa-asujen /harjoitusasujen tilauksista ja käytännöistä  saat oman ryhmäsi valmentajalta, sekä osoitteesta voimistelu@porintarmo.fi

             


Seuramallisto Intersportissa

Seuran edustusvaatteet tilataan yhteistilauksena Intersport Porin kautta.

Seuraa kilpailuissa edustavilla voimistelijoilla tulee olla seuran tuulipuku. Muut seuratuotteet ovat vapaaehtoisia ostettavia. Takissa ja paidoissa on painatuksella seuran nimi ja/tai logo. Treenipussiin painatetaan myös voimistelijan nimi.


Porin Tarmon FB-Voimistelukirppis

Porin Tarmon voimistelulla on Facebookissa oma kirppis, jossa voi myydä, ostaa ja lahjoittaa voimisteluvaatteita kuten seuran kilpa- ja harjoituspukuja, shortseja, tuulipukuja sekä muita voimistelutarvikkeita. Suljettuun ryhmään saavat liittyä kaikki Porin Tarmon voimistelijoiden vanhemmat ja voimistelijat.

FB-ryhmämme löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.