TIEDOTE 3/2021: Covid-19 ja muutokset harjoituksiin / kilparyhmät

TIEDOTE 3/2021: Covid-19 ja muutokset harjoituksiin / kilparyhmät

 

Porin kaupunki on ilmoittanut 25.3.2021, että kaupungin tilojen käyttörajoitukset säilyvät ennallaan 11. huhtikuuta saakka, jonka jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen. Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien (v. 2007 tai aiemmin syntyneet) harrastustoiminta pidetään keskeytettynä koko tämän ajan.

Viranomaisten suositusten mukaan seuramme alle 13-vuotiaat voimistelijat (v. 2008 tai myöhemmin syntyneet) voivat edelleen jatkaa harrastustoimintaa turvavälit ja hygieniasäännökset huomioiden.

Porin Tarmon voimistelujaoston yläasteikäisten harjoitukset ovat siis tauolla 11.4.2021 asti. Yläasteikäisille tullaan järjestämään korvaavia treenejä etänä valmentajan toimesta Meet:n kautta. Jokaisen ryhmän oma valmentaja on teihin yhteydessä WhatsAppin kautta.

Näiden treenien lisäksi suosittelemme ainakin yläasteikäisten katsomaan Porin Tarmon voimistelujaoston instagramista sekä Youtubesta kotitreenivideoita ja ohjeita, sekä tekemään harjoitteita vähintään kerran viikossa.

Instagram: www.instagram.com/porintarmovoimistelu

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC2kan7b7sBCMnFr2zb7FyFQ

 

KEHOHUOLTO:

Myös huhtikuun alun kehonhuoltotunnit siirtyvät osittain kaikille etätreeneiksi, jotka pidetään Meet:n kautta. Poikkeuksena AK ryhmät.

AK Seeprat ja Pantterit kehonhuolto normaalisti urheilutalolla 16.30-17.30
Muille etänä klo 18-19 Meet:n kautta, linkki toimitetaan WhatsAppin kautta tytöille.

Tämä järjestely sen vuoksi, että kehonhuoltotunneilla ryhmät ovat sekoittuneet ja nyt pyrimme pitämään huolen, että turvavälit säilyvät harjoituksissa sekä vielä korostetusti eri ryhmien välillä.

 

KILPAILUT:

Vaasan/Turun kilpailut joudutaan valitettavasti perumaan näiden voimistelijoiden osalta. Teemme parhaamme, että tytöt pääsevät kisaamaan vielä muihin kevään kilpailuihin. Valmentajat puhuvat näistä tyttöjen kanssa.

 

Muistutamme myös seuraavista:

  • valmentaja hakee voimistelijat n. 5 minuuttia ennen treenien alkua urheilutalon edestä ulkoa

  • lapset tuodaan urheilutalon eteen ulos tunnin loputtua, olethan ajoissa vastassa lastasi

  • turvaväleistä tulee huolehtia myös ulkona

  • urheilutalolle pääsee sisälle vain voimistelijat ja seuran valmentajat sekä toimihenkilöt

  • ohjaajat ja valmentajat käyttävät tunneilla maskeja

  • pidämme huolta hygieniasta, mm. joka telineellä käytämme käsidesiä ja pesemme kädet ennen ja jälkeen harjoitusten

 

Seuran johtokunta seuraa tilannetta sekä eri viranomaisten suosituksia ja ohjeita aktiivisesti. Tiedotamme tarvittaessa asiasta ja viimeistään viikolla 14, jolloin lähetämme asiasta jälleen uuden tiedotteen.

Huhtikuun kuukausimaksusta on mahdollisuus pyytää 50 %:n palautus. On myös mahdollista maksaa koko maksu ja täten tukea seuraa. Mikäli haluat huhtikuun osalta palautuksena 50 %:ia maksusta, olethan 5.4.2021 mennessä yhteydessä osoitteeseen: porintarmovoimistelujaosto@gmail.com. Tilanne on kaikin puolin ikävä ja olemme todella pahoillamme yläasteikäisten puolesta, tästä järjestelystä. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan yläasteikäisille korvaavaa harjoittelua mm. oman valmentajan etätreenit kerran viikossa Meet:n kautta, sekä omatoimitreeniin ohjeistuksen, jonka omat valmentajat suunnittelevat.

Valmentajien ja ohjaajien palkkakulut ovat yläkouluikäisten harjoitustauosta huolimatta yhä olemassa myös huhtikuussa. Lisäksi seuralla on hallinnollisia kuluja, jotka toteutuvat harjoitusten peruuntumisesta huolimatta. Kaiken kaikkiaan siis force majeure -tilanne, jonka aiheuttamiin taloudellisiin vaikutuksiin emme muutoin voi reagoida. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan yläasteikäisille korvaavaa harjoittelua mm. kilparyhmien kehonhuoltotunnit.

Toivottavasti tämän ”sulun” jälkeen pääsemme jo takaisin normaalien treenien pariin. Aurinkoista alkavaa huhtikuuta!

 

Voimistelullisen terveisin,
Porin Tarmon voimistelujaoston johtokunta
porintarmovoimistelujaosto@gmail.com

Lisätietoja:

Porin kaupungin päätös: https://www.pori.fi/uutinen/2021-03-25_ylakoulut-palaavat-lahiopetukseen-ensi-maanantaina-tilojen-kayttorajoitukset

Satasairaala, voimassa olevat alueelliset suositukset: https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.