SEURAAVISSA RYHMISSÄ ON TILAA!!!

KUPERKEIKKA 4-5v. POJAT JA TYTÖT; TIISTAI KLO 16.15-17.15; URHEILUTALO, TELINETILA

Ryhmä on sekaryhmä ja tarkoitettu 4-5v vuotiaille pienille alkaville voimistelijoille. Ryhmässä on tilaa max. 12 lapselle.

Koko kevätkauden hinta on 107 eur / 16 kertaa ja koska ette ole vielä tällä kaudella voimistelleet seurassamme, niin kausimaksun päälle maksetaan 10 eur jäsenmaksu. Ryhmä aloittaa Ti 7.1.2020.

Ilmoittautuminen ryhmään on avattu.

TEMPPUKLUBI 1-3v+ AIKUINEN. POJAT JA TYTÖT; PERJANTAI KLO 15.30-16.30; URHEILUTALO, TELINETILA

Temppuilua, leikkejä ja välineisiin tutustumista. Ryhmä on tarkoitettu 1-3-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Temppuklubi on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat kävellä itse. Ryhmässä on tilaa max. 20 lapselle.

Koko kevätkauden hinta on 100 eur / 15 kertaa ja koska ette ole vielä tällä kaudella voimistelleet seurassamme, niin kausimaksun päälle maksetaan 10 eur jäsenmaksu. Ryhmä aloittaa Pe 10.1.2020.

Ilmoittautuminen ryhmään on avattu.

OHJEET REKISTERÖITYMISEEN:

Kun lapsesi ei ole aikaisemmin voimistellut Porin Tarmon ryhmissä, niin sinun pitää käydä rekisteröimässä hänet jäsentietorekisteriin.

Tässä on osoite rekisteriin:

https://go.hoika.net/public/Login.aspx?OmanSeuranID=24

Huom! Lapsen ilmoittaminen ryhmään:

Rekisteröi ohjelmaan ensin alaikäisen lapsen huoltaja. Huoltaja saa ilmoittautumisjärjestelmän vaatiman salasanan sähköpostitse.

Tämän jälkeen voit kirjautua ilmoittautumisjärjestelmään, käyttäjätunnuksena toimii huoltajan sähköpostiosoite. Rekisteröi liikuntaryhmiin ilmoitettava alaikäinen lapsi alaisuuteesi järjestelmän kohdassa Omat tiedot -> Uuden alikäyttäjän rekisteröityminen.

Ilmoita alaikäisen sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköpostiosoite. Kaikki tiedotteet ja laskut lähetetään tähän osoitteeseen. Rekisteröityäsi alaikäisen voit ilmoittaa hänet haluamaasi liikuntaryhmään.

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN:

Ryhmiin pääsee ilmoittautumaan rekisteröitymisen jälkeen ilmoittautumisjärjestelmässämme osoitteessa: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx

Sisäänkirjautumisen jälkeen klikkaa Ilmoittautuminen-kohtaa ruudun vasemmassa laidassa, jonka jälkeen pääset valitsemaan ryhmän, johon haluat osallistua. Seuraa ohjeita ja huomioi tarvittaessa sisaralennus!

Ilmoittaudu pian. Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2020 tai kun ryhmät ovat täynnä.

Terveisin

Porin Tarmo ry Voimistelu

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.