Porin Tarmon seura-asutilaus tulossa – koesovitukset 10.-14.12.

On jälleen Tarmon seuravaatetilauksen aika. Maailmalla tunnetun huippumerkki Bioracerin kustomoitu verkkokauppa avataan 10.12. osoitteessa http://bioracer.fi/fi/mybioracer/login. Sisään sivustolle pääset syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Uusille asiakkaille lähetetään rekisteröitymislinkki, kun kauppa on auki. Tällä kerralla tilattavaksi tulee pyöräilyasut. Toisella tilauksella alkukesästä tilataan triathlonasut ja hiihtoasut sekä talvipyöräilyasut. Maksutapa on joustava Klarna-verkkomaksu.

Huomioithan, että vaatteiden koesovitus on mahdollista vain ensi viikolla. Koesovitussetti on lainassa Tarmolla vain ma 10.12.- pe 14.12. Mikäli et tiedä kokoasi, voit käydä sovittamassa vaatteita klo 10-17 välisenä aikana 100A-Sport pyöräliikkeen tiloissa, osoitteessa Satakunnankatu 32, Pori. Kokotaulukot näet myös osoitteessa http://www.pota.fi/kokotaulukot/.

Tilaukset on tehtävä verkkokaupassa viimeistään 31.12.2018. Tuotteet toimitetaan maaliskuun lopulla 100A-Sport pyöräliikkeeseen, josta ne on noudettavissa. Tarkka toimituspäivä ilmoitetaan tilaajille kun se vahvistuu.

Jaoston johtokunta

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Aikakatkaisu.